Wie is thijs

Een scherpe geest met gevoel voor humor.

Portret Thijs

Volle inzet met oog voor de inhoud?
Thijs doet ’t!

Valse start

Ik ben geboren op 28 oktober 1997. De geboorte was geen prettige – pas in de ambulance van het ene naar het andere ziekenhuis begon ik zelfstandig te ademhalen. Hierdoor is een deel van mijn hersenen beschadigd waardoor de coördinatie van mijn lichaam minder soepel verloopt.

Geboren presentator

Maar waar het lichaam minder meewerkt, wordt de geest des te scherper. Tijdens een theateroptreden van de Jeugdtheaterschool merkte ik dat als ik op het podium sta, ik in staat ben een publiek te bedienen en aan het lachen te brengen. Sindsdien kan ik niet meer zonder.

Multi-inzetbare dagvoorzitter

In de rol van (technische) dagvoorzitter/moderator kan ik daarnaast ook nog eens mijn ongebreidelde nieuwsgierigheid kwijt. Mijn liefde voor taal en schrijven in combinatie met mijn consultatieachtergrond op het gebied van inclusie maakt mij multi-inzetbaar. Eigenlijk boek je niet een dienst, maar mij als persoon: Thijs Doet!

Volle inzet met oog voor de inhoud?
Thijs doet ’t!

 

Thijs de Lange

Kennismaken?

Of het nou een presentatieklus is, een advies of een scherpe tekst, wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem via onderstaande knop contact met mij op. Ik sta te popelen om met je in gesprek te gaan!