thijs

adviseert

Hoe inclusief is jouw organisatie?

Een brug slaan tussen twee werel­den?
Thijs doet ’t!

Ervaringsdeskundige

Door mijn lichte vorm van Cerebrale Parese kijk ik met andere ogen naar de wereld en ook naar jouw bedrijf. Als ervaringsdeskundige adviseer ik je graag over maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen en buiten jouw organisatie wat betreft diversiteit en inclusie. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten en het is zonde om niet al het potentieel te benutten dat ons land rijk is.

 

Belangenbehartiger

Adviseren over diversiteit en inclusie is een uit de hand gelopen hobby waar ik veel plezier uithaal. Hieronder een kleine greep uit de projecten waar ik als belangenbehartiger werkzaam bij ben geweest:

  • Adviseur aan de Universiteit van Amsterdam over studeren met een handicap via het Student Disability Platform. Tegenwoordig heet dit platform UvA IDEAs;
  • Finalist in 2019 voor de titel van ‘Minister van Gehandicaptenzaken’ van KRO-NCRV;
  • Kernteamlid bij Wij Staan Op!, een landelijke stichting gerund door jongvolwassenen die Nederland inclusiever wil maken aan de hand van het VN-verdrag Handicap. Eind 2020 heb ik hiermee de AUV-alumnusprijs gewonnen.

 

Landelijk netwerk

In al deze werkzaamheden als adviseur heb ik geleerd een brug te slaan tussen de wereld van mensen met en zonder een handicap. Bij Wij Staan Op! heb ik daarnaast mijn netwerk op het gebied van diversiteit en inclusie landelijk verbreed. Zowel dat netwerk als mijn kennis deel ik graag met je.

Een brug slaan
tussen twee
werel­den?
Thijs doet ’t!

 

kennismaken?

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Via onderstaande link kun je contact met mij opnemen. Ik sta te popelen om met je in gesprek te gaan!