thijs

modereert

Op zoek naar een vlotte dagvoorzitter met expertise op het gebied van inclusie?

thijs modereert

Een goede leiding
van je bijeen­komst?
Thijs doet ’t!

Een geboren dagvoorzitter

Aangenaam, mijn naam is Thijs de Lange. Voor een klus als dagvoorzitter van een symposium of moderator van een bijeenkomst kun je mij ’s nachts wakker maken. Het podium is al van heel jongs af aan mijn thuis geweest als dichter, presentator en conférencier en de laatste jaren ook als moderator. Mijn kracht is mijn humor in combinatie met mijn nieuwsgierigheid; ik wil het naadje van de kous weten, altijd.

 

Debatleider en presentator

Tijdens mijn studie Nederlandse taalbeheersing aan de Universiteit van Amsterdam heb ik geleerd debatten en argumentatie te analyseren. Hierdoor kan ik als moderator tijdens een congres in gesprek met de sprekers goed tot de kern van het onderwerp komen. Ik zie het daarnaast als technisch dagvoorzitter als mijn taak om een symposium niet alleen inhoudelijk interessant te maken, maar ook met subtiele humor energiek te houden. Kortom: een goede leiding van je bijeenkomst? Thijs doet ’t.

 

Inclusie als expertise

Mijn expertise bevindt zich op het terrein van inclusie met betrekking tot mensen met een handicap (zie ook Thijs adviseert). Ik heb zelf ook een lichte vorm van Cerebrale Parese. Hierdoor praat ik net iets anders dan anderen. Dit is als moderator een voordeel, omdat de toehoorder dan extra goed luistert en er zo een momentum ontstaat.

Een goede leiding
van je bijeenkomst?
Thijs doet ’t!

 

Thijs de Lange

kennismaken?

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw evenement kan betekenen? Via onderstaande link kun je contact met mij opnemen. Ik sta te popelen om met je in gesprek te gaan!