thijs

modereert

Op zoek naar een vlotte dagvoorzitter met expertise op het gebied van inclusie?

thijs modereert

Een goede leiding
van je bijeen­komst?
Thijs doet ’t!

Een geboren dagvoorzitter

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het podium is al van heel jongs af aan mijn tweede thuis als dichter, presentator en conférencier en de laatste jaren ook als moderator. Daardoor ben ik in die laatste rol in staat met improvisatie en humor een bijeenkomst de energie te geven die hij verdient.

 

Debatleider en presentator

Naast een humorvolle heb ik ook een kritische kant. Zo kan ik nét iets verder doorvragen als ik het verhaal nog niet helemaal begrijp. Tijdens mijn studie Nederlandse Taalbeheersing aan de Universiteit van Amsterdam heb ik geleerd debatten en argumentatie te analyseren. Hierdoor weet ik als dagvoorzitter tijdens een panel- of zaalgesprek de grote lijnen in de gaten te houden en iedereen tot z’n recht te laten komen. Uiteindelijk gaat het mij om het publiek, de deelnemers zijn onze doelgroep van een symposium. Kortom: een goede leiding van je bijeenkomst? Thijs doet ’t.

 

Inclusie als expertise

Hoewel ik breed sociaal-maatschappelijk geïnteresseerd ben, bevindt mijn expertise zich op het terrein van inclusie met betrekking tot mensen met een handicap (zie ook Thijs adviseert). Ik heb zelf een lichte vorm van Cerebrale Parese. Hierdoor praat ik net iets anders dan anderen. Dit is als dagvoorzitter een voordeel, omdat de toehoorder dan extra goed luistert en er zo een momentum ontstaat.

Een goede leiding
van je bijeenkomst?
Thijs doet ’t!

 

Thijs de Lange

kennismaken?

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw evenement kan betekenen? Via onderstaande link kun je contact met mij opnemen. Ik sta te popelen om met je in gesprek te gaan!