Logo Thijsdoet
Thijs de Lange

Welkom op mijn tijdelijke site! De definitieve site wordt as we speak gemaakt. Toch wil ik je al vertellen wie ik ben en waar ik mee bezig ben.

Ik ben geboren op 28 oktober 1997. De geboorte was geen prettige – pas in de ambulance van het ene naar het andere ziekenhuis begon ik zelfstandig te ademhalen. Hierdoor is een deel van mijn hersenen beschadigd waardoor de coördinatie van mijn lichaam minder soepel verloopt.

Maar waar het lichaam minder meewerkt, wordt de geest des te scherper. Tijdens een theateroptreden van de Jeugdtheaterschool merkte ik dat als ik op het podium sta, ik in staat ben een publiek te bedienen en aan het lachen te brengen. Sindsdien kan ik niet meer zonder.

In de rol van (technische) dagvoorzitter/moderator kan ik daarnaast ook nog eens mijn ongebreidelde nieuwsgierigheid kwijt, evenals de kennis over argumentatie en debat die ik tijdens de opleiding Taal en Communicatie aan de UvA heb opgedaan. Mijn liefde voor taal en schrijven in combinatie met mijn consultatieachtergrond op het gebied van inclusie maakt mij multi-inzetbaar. Eigenlijk boek je niet een dienst, maar mij als persoon: Thijs doet! Nood aan een ervaringsdeskundige presentator met een flinke talenknobbel en dito humor? I’m all yours!

Eerdere opdrachtgevers: ECIO, Ieder(in), De Patiëntenfederatie, MIND, Fluvium, Clientenbelang Amsterdam, Ministerie van BZK, Universiteit van Amsterdam, College voor de Rechten van de Mens.

 

Thijs de Lange   |   info@thijsdoet.nl   |   06-57231439   |   linkedin icon